O nama

Više o firmi AgroMarić D.O.O

Agro Maric d.o.o. je osnovan 1999 godine sa sjedištem u Prijedoru. U samom početku našeg rada bavili smo se uvozom polovnih traktora (Ursus, Zetor, LKT), mašina za poljoprivredu i orginalnih dijelova za Ursus, Zetor , LKT 81 i IMT. Uvozili smo i jedan dio Motorpalovog programa (brizgaljke i bosch pumpe…) za traktore , putnička i teretna vozila.

Početkom 2003 godine smo proširili program na prodaju kružnih i tračnih pila,čelične užadi kao i lanaca za šumske i gradjevinske potrebe.
U našem asortimanu još imamo: akumulatore,sve vrste ulja i maziva,HTZ opremu, te gume za poljoprivredne i gradjevinske mašine.

Iste godine smo ponudili našim kupcima veliki asortiman poljoprivrednih mašina i traktora,rezervnih dijelova i ostale prateće opreme za pomenutu industriju.

Kvalitetna usluga i dugovječnost proizvoda su argumenti zbog kojih su se robne marke LKT, IMT,MITAS,URSUS ,ZETOR …našli u našem asortimanu. Ukoliko želite najbolje riješenje za sebe obratite nam se jer smo mi sigurno najbolje riješenje za vas.