O nama

Agro Maric d.o.o. je osnovan 1999 godine sa sjedištem u Prijedoru. U samom početku našeg rada bavili smo se uvozom polovnih traktora (Ursus, Zetor, LKT), mašina za poljoprivredu i orginalnih dijelova za Ursus, Zetor , LKT 81 i IMT. Uvozili smo i jedan dio Motorpalovog programa (brizgaljke i bosch pumpe…) za traktore , putnička i teretna  vozila.

Početkom 2003 godine smo proširili program na prodaju kružnih i tračnih pila,čelične užadi kao i lanaca za šumske i gradjevinske potrebe. U našem asortimanu još imamo: akumulatore,sve vrste ulja i maziva,HTZ opremu, te gume za poljoprivredne i gradjevinske mašine.

Iste godine smo ponudili našim kupcima veliki asortiman poljoprivrednih mašina i traktora,rezervnih dijelova i ostale prateće opreme za pomenutu industriju.

Kvalitetna usluga i dugovječnost proizvoda su argumenti zbog kojih su se robne marke LKT, IMT,MITAS,URSUS ,ZETOR ...našli u našem asortimanu. Ukoliko želite najbolje riješenje za sebe obratite nam se jer smo mi sigurno najbolje riješenje za vas.NAŠ ASORTIMAN

URSUS:: Početna         :: O nama         :: Proizvodi         :: Mapa         :: Kontakt         :: English        

©2010 Agro Marić d.o.o. Prijedor           Powerd By » Int-Ware «